CHALEH

Wenkbrauwen

CHALEH

Permanente wenkbrauwen

Permanente make-up lijkt op tatoeëren. Een tatoeage wordt echter in onder de huid in het bindweefsel geplaatst, dit is echt permanent. Permanente make-up wordt in de lederhuid geplaatst. Deze pigmentatie is hierdoor eigenlijk niet echt permanent. Door onder andere ultraviolet licht en door het natuurlijke vernieuwen van de huid door schuren/wrijving, zal de pigmentatie na 1 tot 4 jaar vervagen.

HOE GAAT EEN BEHANDELING?

De wensen en verwachtingen worden besproken en er wordt gekeken welke wenkbrauwvorm het beste bij u past. Vervolgens worden de wenkbrauwen gemeten en gelijk gemaakt. Pas als u helemaal tevreden bent met het ontwerp van de wenkbrauw kan de echte behandeling beginnen. Dit kan meteen of op een ander tijdstip. Met het mesje of de nano machine en de gekozen kleur pigment wordt de vorm van de wenkbrauw gegraveerd. De nazorginstructies worden uitgelegd en u krijgt het nazorgformulier met extra uitleg mee. Intake kosten zijn €25,-

Maak een afspraak

Wenkbrauwen small

€325

145 min

Wenkbrauwen schaduwen

€345

170 min

Microblading

€345

170 min

Ombre brows

€355

160 min

Bij deze techniek wordt gewerkt met een speciaal ontworpen pigmenteerpen en een steriele naaldmodule. Op deze manier worden fijne streepjes in de huid aangebracht in de kleur, vorm en haargroeirichting van de wenkbrauw. Zo creëer je het prachtige natuurlijke wenkbrauw effect. Bij alleen hairstroke-wenkbrauwen is de wenkbrauw licht doorschijnend doordat er tussen de strokes nog huid te zien is. Na een eerste behandeling zal het pigment 60 procent afstoten. Door genezing laten na ongeveer drie dagen kleine korstjes los. Na een week of vier is pas echt goed het resultaat te zien. Na zes weken genezing is de wenkbrauw weer te behandelen. Om meer diepte in de wenkbrauw te krijgen kan er met verschillende kleuren pigment gewerkt worden. Door deze twee behandelingen te combineren wordt de hairstroke wenkbrauw het mooist en meest natuurlijk. De wenkbrauw lijkt zo het meest op de 3D wenkbrauw.

Bij deze methode wordt met een de PMU-machine en een pigmenteerpen met een steriele naaldmodule het kleurpigment als waaier techniek in de huid gebracht. Na de behandeling ontstaat er een soort schaafwondje die er na genezing in stukjes afvalt. De pigmentatie is vlak na de behandeling een stuk lichter van kleur, dit komt doordat de gehele huid onder de wenkbrauw behandeld is, daardoor zal er na genezing te zien zijn, dat de kleur nog niet overal egaal is. Na zes weken volgt de perfectiebehandeling om deze lichte plekjes verder in te vullen. Maar er kunnen dan ook nog hairstrokes over de pigmentatie gezet worden waardoor er ook een 3D resultaat ontstaat. Dit is voor de dames die volle ingekleurde wenkbrauwen willen tevens helpt het ook om een zeer oude model opnieuw in vorm te brengen.

Mesjestechniek. De pigmentatie wordt handmatig aangebracht, dus zonder machine. Microblading is echt een master werk en je moet behoorlijk veel techniek beheersen. Met klein een steriel speciaal ontworpen kartelmesje worden de wenkbrauwen met pigment ingebracht. Microbladed wenkbrauwen zijn écht heel sierlijk en natuurlijk, omdat de strokes heel subtiel kunnen worden gepigmenteerd. Nog dunner dan met de machine. Deze methode is geschikt om bestaande wenkbrauwen mooi op te vullen. Ook na deze behandeling ontstaan er kleine wondjes waar natuurlijk een goede nazorg voor nodig is. Na de eerste behandeling zullen er met een tussen pose van zes weken één of twee  nabehandeling nodig zijn voor perfect resultaat.

Bij deze techniek vloeit de aanzet van de wenkbrauwen met een zachte kleur over naar iets meer accent. Hierbij werk ik met 4 point module naald, op deze manier loopt elk naaldje één voor één door de huid. Diverse schaduwtechnieken. Platte naaldtechniek  op het midden- en eindstuk. Dit is een combinatie van de schaduw en hairstroke techniek. Hierdoor creëer ik een zeer natuurlijk uitziende wenkbrauw.